Plantaže: Kraljevska serija

Bez autora
May 29 2011

Glavni tehnolog "Plantaža" Biljana Knežević i menadžer međunarodnog marketinga Vesna Klikovac - Katanić prezentovale su danas, u okviru I Internacionalnog Salona vina „Monte vino", specijalnu seriju vina iz limitirane serije, proizvedene prošle godine, u čast 100 godina od proglašenja Kraljevine Crne Gore. U Žutom salonu hotela "Crna Gora" brojnim zvanicama prezentovani su "Kraljevski Vranac" i "Kraljevski Krstač". Riječ o limitiranoj seriji od svega nekoliko hiljada flaša, koja je namijenjena, prije svega, poznavaocima i ljubiteljima velikih vina. "Kraljevski Krstač" i "Kraljevski Vranac" napravljeni su od specijalnih rezervi najboljih berbi ove dvije autohtone crnogorske sorte, koje su godinama odležavale u podrumima "Plantaža" i sada ponuđene potrošačima kao prave poslastice.

Plantaže: Kraljevska serijaGlavni tehnolog "Plantaža" Biljana Knežević i menadžer međunarodnog marketinga Vesna Klikovac - Katanić prezentovale su danas, u okviru I Internacionalnog Salona vina „Monte vino", specijalnu seriju vina iz limitirane serije, proizvedene prošle godine, u čast 100 godina od proglašenja Kraljevine Crne Gore.

U Žutom salonu hotela "Crna Gora" brojnim zvanicama prezentovani su "Kraljevski Vranac" i "Kraljevski Krstač". Riječ o limitiranoj seriji od svega nekoliko hiljada flaša, koja je namijenjena, prije svega, poznavaocima i ljubiteljima velikih vina.

"Kraljevski Krstač" i "Kraljevski Vranac" napravljeni su od specijalnih rezervi najboljih berbi ove dvije autohtone crnogorske sorte, koje su godinama odležavale u podrumima "Plantaža" i sada ponuđene potrošačima kao prave poslastice.

"Kraljevski Krstač" – Nacionalno vrhunsko bijelo vino, uravnoteženo u svemu pa i u svom karakterističnom mirisu. Voli da ostane kraljevski hladan, poznat po svom aristokratskom blijedom tenu i ekcentričnosti: životno i tvrdoglavo vezan za Crnu Goru.

"Kraljevski Vranac" – Vrhunsko crveno vino, to su sunce naše, procijeđeno i pretočeno u naše slavlje, iskustvo predaka i vijekova. Jedan magičan napitak u koji su utkane legende i srce ove zemlje. Vino koje je sposobno da u realnost uplete mit, bajke, da se u istoriji, poslovicama i drevnim spisima osjeća jednako dobro kao i u našim podrumima. Od najboljih rezevri, elegantan, šireći slatkast vanilinski miris Kraljevski Vrnac dostojanstveno predstavlja svoju zemlju.

Riječ je o karakternim, punim, kompleksnim, harmoničnim i dobro izbalansiranim vina, bogatim voćnim aromama, namijenjenim za istinska uživanja. U kraljevskoj serija vina, otkrićete istinu o uzvišenosti kraljevske tradicije, čarima prijateljstva i ljubavi, ljepoti duše crnogorske.

Specijalna, limitirana serija, od svega nekoliko hiljada flaša od nedavno se nalazi u prodaji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik